Over Ons

Korte lijnen door persoonlijk contact

Wij zijn een klein bouwbedrijf maar maken als dochteronderneming van Bouwbedrijf Morren onderdeel uit van een groter geheel. Door onze kleinschaligheid zijn wij sterk betrokken bij u als opdrachtgever, de lijntjes zijn kort en het contact persoonlijk.

Een bouwplan kan ons niet uitdagend en complex genoeg zijn. Wij zijn gewend aan moderne innovatieve constructies, bouwmethodes en technieken. Uiteraard zonder verlies van traditioneel vakmanschap. Onze werkgebied is met name gecentreerd op de Utrechtse Heuvelrug.

We beschikken over een scherp oog; voor kosten, planning en kwaliteit. Deze elementen dienen continue in balans te zijn. Een strakke bouwregie en stipte planning zijn voor ons het fundament van ons werk. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor net die extra kwaliteit in uitvoering. 

Al jaren lang een gevestigde naam

Bouwbedrijf Schimmel is opgericht door Gijs Schimmel en in 2000 overgenomen door Bouwbedrijf Morren uit Woudenberg.  Al vele jaren werken wij ook met veel plezier voor diverse woningcorporaties en gemeenten. Denk hierbij aan het onderhoud, kleinschalige verbouwingen en aanpassingen van (sociale) huurwoningen, scholen en overige gemeentelijke instanties. In Amerongen en omstreken is onze naam in deze marktsector stevig gevestigd.  Daarom is er, bij de overname in 2000, voor gekozen om Bouwbedrijf Schimmel onder haar eigen naam en met zelfstandig kantoor in Amerongen, te laten voortbestaan.  

Naast woningcorporaties en gemeenten richten wij ons veelal op verbouwingen binnen het particulier opdrachtgeverschap. Ook hebben wij in de afgelopen jaren een aantal herbestemming- en restauratieprojecten mogen uitvoeren. Onder andere monumentale woningen, schaapskooien en kerken. Prachtig om te doen en een vak apart.

  • Bouwbedrijf Schimmel B.V.
  • Industrieweg Zuid 20/B
  • 3958 VX Amerongen
  • info@schimmelbouw.nl
  • T 0343 - 452 900
  • Copyright © 2019 Bouwbedrijf Morren BV. Alle rechten voorbehouden
  • Sitemap