2 8. 5.
Onze diensten

Verbouw en uitbreiding

Uw huidige woonomgeving voelt nog als ‘thuis’. Toch heeft u wensen ter bevordering van uw wooncomfort. Een aan- of uitbouw. Of wellicht wenst u uw huis geheel of gedeeltelijk te vernieuwen naar de huidige woonstandaarden. Wij bieden u graag de helpende hand en adviseren u vrijblijvend of uw wensen en ideeën haalbaar zijn, zowel binnen het technische- als het kostenaspect.  Wij hebben reeds tal van woningen verbouwd en uitgebreid. Zowel karakteristieke panden - waarbij het de kunst is zo goed mogelijk aansluiting te vinden bij de authentieke bouwstijl - als moderne woningen.

Klik hier voor het bekijken van een aantal door ons gerealiseerde verbouw- en uitbreidingsprojecten.

Onderhoud en herstel

Ook voor het onderhoud van uw woning(en) of bedrijfspand(en) kunt u bij ons terecht. Goed onderhoud zorgt er onder andere voor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft en u uw optimale woon- of werkomgeving behoudt. 

Voor diverse bedrijven, gemeentelijke instanties en woningbouwverenigingen verzorgen wij periodiek onderhoud, reparaties en (kleine) verbouwingen.
Tevens zijn wij actief voor een aantal verzekeraars op het gebied herstel- en opknap werkzaamheden na bijvoorbeeld brand of overig toegebrachte schade. Zowel in de particuliere als zakelijke markt.

Klik hier voor het bekijken van een aantal door ons gerealiseerde herstel- en onderhoudsopdrachten. 

Herbestemming en restauratie

Wij voelen ons thuis in bouwprojecten waar het gaat om liefde voor erfgoed en ambacht. Oude, vaak monumentale, bouwwerken krijgen steeds vaker een nieuwe bestemming; een schaapskooi wordt kantoor, een kerk verandert in wooncomplex of een landhuis wordt verbouwd tot horecabedrijf. Stuk voor stuk voorbeelden van herbestemmingen waarbij de karakteristieke en gezichtsbepalende architectuur vaak in tact dient te blijven, terwijl interieur en leefstandaard om modernisatie vragen. 

Wij hebben al vele herbestemming, restauraties en renovaties mogen uitvoeren. Het vergt precisie, vakmanschap en passie. Exact datgene dat wij in huis hebben. We kunnen u dus zeker van dienst zijn bij de restauratie en renovatie van uw prachtige (woon)object om deze volledig tot zijn recht te laten komen; in aanzien, karakter en functionaliteit. 

Klik hier voor het bekijken van een door ons gerestaureerde panden en herbestemmingsprojecten.

Nieuwbouw

Ook voor het bouwen van bijzonder vrije-sectorwoningen of  een geheel nieuw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. We brengen u dan graag in contact met onze moedermaatschappij uit Woudenberg, Bouwbedrijf Morren. In de afgelopen jaren hebben zij voor veel opdrachtgevers hun droomhuis of bedrijfspand mogen realiseren. Mooie en bijzondere ontwerpen. Altijd anders, altijd uniek! In veel gevallen wordt vernieuwende en duurzame technologie verwerkt. Denk hierbij onder andere aan domotica en duurzame installaties. Dankzij ons gezamenlijke netwerk aan gespecialiseerde partners kunnen wij en zij deze wensen zeker vervullen.

Klik hier om door te gaan naar Bouwbedrijf Morren in Woudenberg.
 

  • Bouwbedrijf Schimmel B.V.
  • Industrieweg Zuid 20/B
  • 3958 VX Amerongen
  • info@schimmelbouw.nl
  • T 0343 - 452 900
  • Copyright © 2019 Bouwbedrijf Morren BV. Alle rechten voorbehouden
  • Sitemap