Bouwbedrijf Schimmel en Bouwbedrijf Morren vieren zevende '25 jarig jubileum' van medewerker in vijf jaar tijd.

Amerongen, 07-05-2015 - Voor de zevende keer in de afgelopen vijf jaar vieren Bouwbedrijf Schimmel en Bouwbedrijf Morren een zilveren jubileum. Steven van Garderen en Herman van de Grift zijn dit jaar beiden 25 jaar in dienst en werden onlangs door collega’s en familie verrast om deze mijlpaal te vieren.

“Ik vind het bijzonder om in korte tijd zoveel jubilea te mogen vieren. Het betekent dat we onze mensen weten te  behouden. Dat we ze weten te boeien en binden, maar ook dat we hiervoor zelf de mogelijkheden nog steeds hebben. De bouwwereld heeft zware jaren gekend waarbij je de trend zag ontstaan om steeds meer met jong en flexibel inzetbaar personeel te werken. Toch geloof ik nog altijd in langdurige samenwerkingsverbanden en zie ik ook leeftijdspreiding onder het personeel als een echte meerwaarde voor het bedrijf. Jong geleerd is immers oud gedaan zeg ik altijd.”  aldus een trotse Gert Morren, eigenaar en directeur van Bouwbedrijf Morren en Bouwbedrijf Schimmel, inmiddels gezamenlijk 30 FTE groot. 

Steven startte zijn carrière 25 jaar geleden bij Bouwbedrijf Schimmel in Amerongen. Destijds onder leiding  van oprichter Gijs Schimmel.  Sinds 2000 is Bouwbedrijf Schimmel onderdeel van Bouwbedrijf Morren uit Woudenberg. Herman van de Grift ging in 1990 aan de slag bij Bouwbedrijf Morren dat toen nog werd aangestuurd door oud-eigenaar Jan  Morren. Beide, inmiddels gepensioneerde, heren waren uiteraard ook bij de feestelijkheden aanwezig. De twee jubilarissen ontvingen als dank voor 25 jaar inzet een geheel verzorgde stedentrip naar één van de Europese hoofdsteden.

Jubileum 25 jaar - Steven van Garderen
  • Bouwbedrijf Schimmel B.V.
  • Industrieweg Zuid 20/B
  • 3958 VX Amerongen
  • info@schimmelbouw.nl
  • T 0343 - 452 900
  • Copyright © 2020 Bouwbedrijf Morren BV. Alle rechten voorbehouden
  • Sitemap